Zdravím všechny, vím že je to již asi trochu neaktuální, ale ráda bych vše uvedla na pravou míru...jelikož u dopisu, který zde máte vyvěšený jsem dělala korekturu o kterou mě pan Nosek požádal. Jen je škoda, že pak zveřejnil tu svou původní verzi, která jak již někdo zmínil je strašná...
Nicméně opravdu byl zmíněný objekt zapálen a opravdu byli toho dne dotyčné osoby z domu vykázány. Projížděli jsme toho dne někdy kolem 16hod kolem zmíněného objektu a zahlédli kouř z křoví před budovou. Řekli jsme jim, že tam nemají co dělat a vykázali je z objektu... asi tak za dvě hodiny mi Tomáš volal, že musí na policii kvůli nějakému prohlášení, ohledně zapálené budovy, ze které jsme před pár hodinami vyhazovali sofťáky...a zda bych mu mohla udělat korekturu na to jeho prohlášení.
Sice jsem nebyla u toho baráku přímo ve chvíli když hořel, ale mám na letišti rodiče, tekže to že tam hořelo mám potvrzené od nich, jelikož si toho všimli jako první....
No takže takhle to nějak bylo, nic proti airsoftu nemám, jen by to chtělo možná trochu víc opatrnosti...

maj te sa